Telefoonnummer

+31 (0)6 4294 8338

Email

info@beautyartsalon.nl

Op afspraak geopend

Hageweijer 2, Veldhoven

Een (paar) jaar later

De pigmenten die bij permanente make-up in de huid worden gebracht blijven gemiddeld een paar jaar zitten, afhankelijk van hoe de huid reageert. Na verloop van tijd zul je merken dat de kleurintensiteit vermindert. Wil je blijvend resultaat? Laat jouw make-up dan na één jaar weer even opfrissen.

Wenkbrauwen

Zowel de ombre als de power brows worden op subtiele wijze gepigmenteerd met een ultra dun naaldje. Het effect lijkt op een wenkbrauwpoeder.. Tevens kan je door meer behandelingen het effect ook donkerder laten worden. Deze techniek is semi permanent en zal ongeveer 2 jaar blijven zitten. Het beste is om na 1 jaar een opfrisbehandeling te laten doen om zo je wenkbrauwen mooi te houden.

Eyeliner

Eyeliner kan op veel verschillende technieken toegepast worden. Door middel van een pmu apparaat met daarin een naaldmodule word de pigment met kleine bewegingen in het ooglid aangebracht. Eyeliner blijft gemiddeld tussen de 1,5 en 5 jaar zitten.

Wat is het verschil tussen permanente make-up en een tatoeage?

Bij permanente make-up wordt het pigment met de naald in het bovenste deel van de tweede huidlaag gezet. Bij een tatoeage wordt het pigment onderin de tweede huidlaag gezet. Daarom houdt een tatoeage levenslang en permanente make-up niet.