Telefoonnummer

+31 (0)6 4294 8338

Email

info@beautyartsalon.nl

Op afspraak geopend

Hageweijer 2, Veldhoven

Verschillende soorten Eyeliner

Eyeliner kan op veel verschillende technieken toegepast worden. Door middel van een pmu apparaat met daarin een naaldmodule word de pigment met kleine bewegingen in het ooglid aangebracht. Voor we beginnen word er eerst altijd een verdovende crème op de oogleden aangebracht om zo de pijn te verminderen. Aangezien een eyeliner gemiddeld tussen de 1,5 en 5 jaar blijft zitten adviseer ik om een van de volgende technieken te kiezen.

Uit hoeveel sessies bestaat een behandeling?

Het zetten van wenkbrauwen, lipliner en eyeliner bestaat altijd uit 2 tot 3 behandelingen. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid wordt gebracht, verliest na een maand ongeveer 30-40% van zijn kleur. Tevens word tijdens de 1e behandeling de basis gezet. Daarom is het belangrijk dat u een tweede keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid op sommige plekken het pigment niet goed opneemt en is een derde behandeling nodig. De nabehandeling is altijd noodzakelijk en is bij de prijs inbegrepen, u hoeft dus niet opnieuw te betalen.

Infralash

Ben jij iemand die niet te veel make-up draagt maar die er wel graag verzorgd uit wil zien? Dan is deze techniek voor jou geschikt. Bij deze techniek word er een heel subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes gezet wat zorgt voor een natuurlijke oogopslag en vollere wimpers.

Classic eyeliner

Vind jij het mooier als het lijntje net wat meer doorgetrokken word en boven je wimpers uitkomt dan is de classic eyeliner voor jou geschikt. Je zal hiermee een mooie dunne eyeliner krijgen net boven je wimpers.

Waarom eyeliner

  • bespaart tijd/kosten
  • fris en verzorg uiterlijk
  • mooie oogopslag
  • je eyeliner is altijd symmetrisch
  • blijft ongeveer 1,5 tot 5 jaar zitten

Persoonlijk advies

Ik adviseer altijd om goed na te denken over een eyeliner aangezien deze vaak lang blijft zitten en je ogen veranderen naarmate je ouder word. Hou het daarom zo natuurlijk mogelijk.